Friday, February 1, 2013

"Cruel" perceptions


Ea inca ma iubeste, aproape cat te iubesc eu pe tine, cam cat il iubesti tu pe el”... spunea trupa Taxi cu ani in urma. Oare cati dintre voi rezoneaza cu acest context, macar la nivel de idee, intentie sau fantasma?
Eeny, meeny, miny... moe! TAG, you’re it! 
Existenta umana se demonstreaza continuu a fi un carusel de perceptii augmentate si defulari „misterioase”. Mintea e capabila de mai multe scenarii decat poate duce, si asa ajungem in situatii de tip STOP JOC! - in care privim vietile noastre precum un regizor pensionat care se infioara de mediocritatea creatiei sale, un film mai mult decat previzibil de imprevizibil.
Pei nu? Sa nu ne plictisim, zic?! Facem sa fie bine! 
Daca am face un compediu din toate filmele si cartile din lume care sunt inspirate din viata reala, nu am reusi sa redam nici pe sfert multitudinea de fete, ganduri si intamplari reale ale unei singure fiinte umane preocupate de eterna experimentare. Cum spuneam si in posturile anterioare, viata pune filmul la zid. Too many hidden agendas and crushed desires to keep track. 
But who’s counting?:))
Eyes shut, mind open. The road to self discovery or self destruction?
E ca mersul pe sfoara fara coaching, sau cu self imposed blindfolds. Ups and DOWNS – side ways.

Sa facem o evidenta scurta a cuvintelor-cheie: ei, ele, noi, voi  -  sus, jos, langa, sub  -  fluturi, priviri, proiectii  -  intangibilitate, ambitie, ecou  -   tradare, iluzie, deceptie  -  frica, limita, aer, oglinda  margine, rol, joc  interes, vibratie, transparenta   -  insomnie, dans, perceptie  -  different, simple, complex  - lie, tangled, free  - viu, mort, inbetween  -  rewind, repeat, stop.


The highway awaits! 


No speed limit, JUST a question of ethics and stayin’ true to yourself.




2 comments:

antyrus said...

blindfolded through life...that's an idea....
poate e o idee buna sa uitam regulile, sa trecem dincolo de ele, intr-o incercare de a revitaliza ceea ce suntem...fara limite de viteza, cum spui ...insa suntem dispusi sa ramanem ceea ce suntem, asa cum suntem in mod real, fara sa incercam sa parem diferiti? crezi tu ? true to yourself....oare?

Supărgărl said...

Oare?:)