Wednesday, January 28, 2009

Smile, empty soul...'cause it's time to say Goodbye...

Nu am sa incetez niciodata sa ma minunez cata iubire poate incapea intr-un singur suflet, cate ganduri se lovesc intre ele si cate sentimente contradictorii exista in fiinta umana. Tot ce pot spune este ca avem o singura viata, in care fiecare pas, fiecare decizie, se transforma in amintire si ramane cu noi pentru totdeauna.
Existe momente cand, independent de noi, trecutul se impleteste cu prezentul, momente care dor, dar a caror durere e dulce, atat de dulce incat te doboara. Momente care marcheaza inceputuri si sfarsituri, momente in care o parte din noi moare, pentru ca alta sa se nasca...
When it's time to let go, you let a dream die and you learn how to say Goodbye... You know that the right thing is the worst thing for your inner peace, but in the end, it's only the best damn decision that you can make for yourself and for the ones that really count in your life.
A invata sa mergi mai departe cred ca este o virtute pe care o inveti pentru a nu fi strivit de propriile regrete si pentru te regasi in linistea celuilalt. Cred ca cel mai frumos dar a trecutului este nostalgia, care nu poate fi ucisa nici de timp, nici de spatiu, nici de ratiune.
So, smile empty soul 'cause it ain't over 'till it's over. Open your heart, clear your head and embrace a new life, a new dream, a new soul.
The day our hands met is a day that will live forever only if we part now to taste hapiness on our separate ways...


Wash away the pain of the past with tears of joy and sadness...

Walking away takes more courage than faith

Leaving behind a world of emotions, experiences and feelings means a new phase in your life, a journey to a new you.
So this is it... that time has come... Goodbye. I'm letting this angel fly away 'cause he found his heaven.

4 comments:

Anonymous said...

Nu trai in trecut , traieste din trecut (enjoy the moments you had, forget the bad ones, forgive yourself and the others), best advice i can give. Pentru a raporta la prezent printr-o definitie foarte simpla: nu arunca fotografii cu o persoana din trecut, intr-adevar doare foarte tare cand te uiti peste ele, dar asta este temporar, gandeste-te ca peste ceva timp te vei uita again and again peste ele si un zambet vei avea precedat de o lacrima.
Stim la ce te referi, suntem sortiti toti acestor intamplari, dar the ghost of the past should become your best guide to the future.
Succes!

Supărgărl said...

Corect, corect. Stii... viata asta e atat de ciudata si cel mai trist este ca nu stim ce vrem de la ea. Ne invartim in cerc pana ametim schimbandu-ne, confundandu-ne, redefinindu-ne tintele afective, tocmai de asta cateodata un punct si de la capat e imperativ... oricat ne doare si ne framanta. Sufletul mai trebuie sa respire din cand in cand... desi orice goodbye il inunda de durere.

Anonymous said...

As the Devil said: Men's greatest sin is vanity. Si nu luati vanitatea mot-a-mot, ma refer la faptul ca nu apreciezi ceea ce ai, pana nu pierzi, iti doresti tot timpul mai mult mai mult, chiar daca poate ai indeajuns. We got to enjoy every moment of our lives, even though probably sometimes we don't have what we wish for, respecta-ti aproapele, incanta-l din cand in cand iar cand lui (ei) ii va sosi momentul plecarii, ureaza-i o calatorie placuta si reaminteste-i ca inca se poate baza pe tine. Este greu, repet, este foarte greu dar viata este EXACT asa cum vrei tu sa fie.
And dont forget the sun comes up every morning brightening your day.
"Hugs"

Anonymous said...

We are the sum of our parts. Suntem oameni si nu o sa ne depasim conditia de oameni niciodata. Suntem carne si oase, sentimentele is un cocktail de hormoni si alte chimicale, iar 1 gr din acest cocktail schimba cu totul cum vedem lumea intr-un anumit moment. Suntem incorigibili si depdendeci de orice. Avand ceva sau cineva multa vreme, ne obisnuim si ne pierdem interesul. Exact ca la junkys care simt intreaga putere a cocainei la prima incercare, dar dupa acea este doar o illuzie pe care incearca so o recapete intrand intr-un cerc vicios asemanator cu apa care se roteste din cauza efectului coriolis, din pacate de fiecare data in directie descendenta. Asa este creierul uman: atuul omenirii, datorita careia am supravietuit atat tamp este ca suntem hyperadaptabili, dar asta este si blestemul nostru...ne adaptam=ne obisnuim cu orice, iar acel orice devine apreciat doar daca nu mai este(as in taking something for granted.). Da, e frumos sa ne zicem sa apreciem tot, carpe diem...etc si alte bla bla blauri, dar ati simtit vreodata un effect? Ok, poate. Dar ati simtit vreodata un effect care sa dureze mai mult de 1 zi? Nu, pt ca orice constiinta am avea nu o sa domine cocktailul din sange pt mult timp, pt ca pur si simplu si acea dorinta de carpe diem este doar un cocktail, and like everything else IT FADES AWAY!
We are just the sum of our parts...nothing less...nothing more.